Poliklinika Gemini Plus
ginekologija, opstetricija, klinička radiologija - uzv dijagnostika
tel. +385 1 3735-642
Obavijesti
Od 15.3.2019. službeno počela s radom ordinacija za radiologiju - UZV dijagnostiku. Timu se uz dr. Mariju Marušić pridružila i dr. Vinka Barbarić Babić, spec. radiologije.

Od 1.10.2018. Poliklinici Gemini Plus se pridružila nova doktorica, dr. Sandra Novak, specijalistica ginekologije i opstetricije.

 U Poliklinici možete uplatiti paket za kompletno vođenje trudnoće. Paket uključuje sve trudničke preglede i UZV (2D i 4D), papa test, laboratorijsku dijagnostiku na početku trudnoće (KKS, GUK, TSH, Urin sed., Urinokultura), rani kombinirani test probira za kromosomopatije, te nakon 24.-tog tjedna KKS i OGTT.

Paket također uključuje i CTG nadzor, bris na BHS/B, pregled i konzultacije subspecijaliste fetalne medicine u zadnjim tjednima trudnoće i prema potrebi i tijekom trudnoće, telefonske konzultacije i konzultacije e-mailom.

Trudnice koje uplate Paket imaju 10% popusta na Harmony test, ako se odluče za taj prenatalni probir kromosomopatija, te 50% popusta za prepartalnu pripremu za porod akupunkturom.

 Od 21.11.2016. godine u našoj Poliklinici možete kupiti Poklon bonove kojima se mogu platiti sve naše usluge. Poklon bonove možete i naručiti telefonom ili elektroničkom poštom, a mi ćemo Vam ih poslati poštom na željenu adresu. Bonovi su u apoenima od 100, 200, 500 i 1000 kn. Platiti ih možete gotovinom i kreditnim karticama u Poliklinici, odn. transakcijskim računom, ako ste ih naručili. Do 31.12.2016. odabravamo popust na bonove u iznosu od 10%.

  
 Od sad je u Poliklinici moguće raditi Harmony test, neinvazivni test za otkrivanje najčešćih kromosomskih poremećaja - trisomija 21, trisomija 13 i 18, te svih aneuploidija spolnih kromosoma.
 S obzirom da Poliklinka ima ugovor s Poliklinikom Synlab, kod nas je moguće obaviti vađenje krvi za biokemijske, hormonske pretrage i tumorske markere. Rezultati pretraga su gotovi unutar jednog dana i dostavljamo ih putem elektroničke pošte (email).
 Liječnicama odobravamo popust od 50%, a drugim zdravstvenim djelatnicama, umirovljenicama, nezaposlenima i studenticama 20%. Popust se NE odnosi na usluge koje rade suradne ustanove.