Poliklinika Gemini Plus
ginekologija, opstetricija, klinička radiologija - uzv dijagnostika
tel. +385 1 3735-642
Obavijesti

Važna obavijest!
 
S obzirom na pandemiju Corona virusom, a u cilju prevencije infekcije, te zaštite pacijenata i osoblja, Poliklinika Gemini Plus preporuča sljedeće higijensko-epidemiološke mjere:

1. Molimo odgoditi pregled, ako imate povišenu tjelesnu temperaturu i druge simptome gripe (kašalj, bolovi u mišićima i zglobovima, ...)

2. Ako je zbog akutnosti stanja pregled neodgodiv, a u virozi ste, obavezno dođite s maskom

3. Ako dolazite iz inozemstva, odgodite pregled barem za 2 tjedna

4. Molimo pacijente da dolaze bez pratnje

5. Pri ulasku u Polikliniku dezinficirajte ruke dezinficijensom koji će Vas dočekati

6. Molimo poštovati termin dolaska kako se u čekaonici ne bi zadržavao veći broj pacijenata.

Mi ćemo se i dalje truditi da svim raspoloživim sredstvima u borbi protiv infekcija osiguramo da boravak u našoj Poliklinici bude siguran i opušten kao do sada.

Hvala na razumijevanju
Vaš Gemini Plus tim

Intestinalni ultrazvuk(ultrazvuk crijevnih vijuga)

Posljednjih nekoliko godina u primjeni je ova metoda koja je sigurna, brza i nije štetna za bolesnika, a može zamijeniti mnoge druge dijagnostičke metode, pogotovo u praćenju već oboljelih od crijevnih bolesti.
Bolesnik mora biti natašte tj. ne jede najmanje 6 sati prije pregleda da se spriječi gibanje crijeva uz stvaranje plinova što otežava analizu. Neposredno prije pregleda kroz pola sata pije se oko 1,5 l vode sa Manitolom.
Ova metoda najčešće se koristi u otkrivanju i praćenju bolesnika sa upalnim bolestima crijeva, upale divertikula i crvuljka, a moguće je dijagnosticirati i veće tumorske tvorbe.

Od 15.3.2019. službeno počela s radom ordinacija za radiologiju - UZV dijagnostiku. Timu se uz dr. Mariju Marušić pridružila i dr. Vinka Barbarić Babić, spec. radiologije.

Od 1.10.2018. Poliklinici Gemini Plus se pridružila nova doktorica, dr. Sandra Novak, specijalistica ginekologije i opstetricije.

 U Poliklinici možete uplatiti paket za kompletno vođenje trudnoće. Paket uključuje sve trudničke preglede i UZV (2D i 4D), papa test, laboratorijsku dijagnostiku na početku trudnoće (KKS, GUK, TSH, Urin sed., Urinokultura), rani kombinirani test probira za kromosomopatije, te nakon 24.-tog tjedna KKS i OGTT.

Paket također uključuje i CTG nadzor, bris na BHS/B, pregled i konzultacije subspecijaliste fetalne medicine u zadnjim tjednima trudnoće i prema potrebi i tijekom trudnoće, telefonske konzultacije i konzultacije e-mailom.

Trudnice koje uplate Paket imaju 10% popusta na Harmony test, ako se odluče za taj prenatalni probir kromosomopatija, te 50% popusta za prepartalnu pripremu za porod akupunkturom.

 Od 21.11.2016. godine u našoj Poliklinici možete kupiti Poklon bonove kojima se mogu platiti sve naše usluge. Poklon bonove možete i naručiti telefonom ili elektroničkom poštom, a mi ćemo Vam ih poslati poštom na željenu adresu. Bonovi su u apoenima od 100, 200, 500 i 1000 kn. Platiti ih možete gotovinom i kreditnim karticama u Poliklinici, odn. transakcijskim računom, ako ste ih naručili. Do 31.12.2016. odabravamo popust na bonove u iznosu od 10%.

  
 Od sad je u Poliklinici moguće raditi Harmony test, neinvazivni test za otkrivanje najčešćih kromosomskih poremećaja - trisomija 21, trisomija 13 i 18, te svih aneuploidija spolnih kromosoma.
 S obzirom da Poliklinka ima ugovor s Poliklinikom Synlab, kod nas je moguće obaviti vađenje krvi za biokemijske, hormonske pretrage i tumorske markere. Rezultati pretraga su gotovi unutar jednog dana i dostavljamo ih putem elektroničke pošte (email).